Ibm 3573-tl-spor

Ibm 3573-tl-spor h1>

Onenote 2010 er flott, men jeg har ikke funnet ut hvordan du angir riktig margin i et notat. Her er et skjermbilde som skremmer problemet. Jeg vil gjerne sette marginen n rmere pa hoyre side av siden. http://img.villagephotos.com/p/2006-4/1174390/Screenshot.jpg Nar jeg klikker pa en tekstboks, kan jeg ikke utvide den. Nar jeg gar til Vis | Papirstorrelse, vil jeg bruke Auto papirformat slik at notatet fortsetter a vokse i lengden. Nar jeg velger dette alternativet, blir alle de andre boksene gratonet. Eventuell hjelp verdsatt. Bob Pa Maned, 12 Apr 2010 14:37:53 -0700 (PDT), Bob & lt; [email protected]

Vi opplever et problem nar vi prover a apne bestemte aktiviteter. Aktiviteten vil ikke apne og til slutt far vi en timeout. Det vi har funnet er at i Table ActivityPartyBase for disse aktivitetene, i stedet for noen fa oppforinger for den aktuelle ActivityId, er det over 15 000 oppforinger hver med samme ActivityId men forskjellige ActivityPartyId-verdier. Det ser ut til at manglende evne til a apne aktiviteten i CRM skyldes alle disse postene i ActivityPartyBase. Dette skjer bare med jevne mellomrom med et lite antall aktiviteter og synes a v re tilfeldig. Har noen sett dette og gjor.

Jeg har en arbeidsbok der, avhengig av valg gjort pa ett regneark, varierer informasjonen som vises pa en annen. Teksten trekkes inn fra et skjult regneark. Siden den nodvendige radhoyden kan variere, vil jeg bruke Row Autofit til a justere dette automatisk. Men av en eller annen grunn justerer noen av radene ikke seg – kutte av flere linjer med tekst. Jeg kan manuelt justere dette, men bascially ma sette hver rad for maksimal hoyde for a imotekomme alle muligheter. Jeg er klar over at hvis du manuelt justerer radhoyden og deretter slar pa Wrap Text, kan Autofit-funksjonen.

Er det noen mate a fa en utskrivbar liste over kategorier som er tildelt i Microsoft Outlook 2010? f.eks for a tillate at listen blir finjustert og eller for kolleger a ogsa ha de samme kategoriene tilgjengelig TIA! Jeg ville gjore en utskriftsskjerm, personlig. Folgende makro i Outlook skal fungere for a lage en liste over kategorier i et Word-dokument. Sett en referanse til Microsoft Word-objektbiblioteket i vba-editoren (Verktoy> Referanser). Selv om rettet mot Word, prinsippene som vises pa http://www.gmayor.com/installing_macro.htm gjelder Outlook, bor du ikke vite hva du skal gjore med makro lis.

Jeg har brukt Outlook 2002 for e-post i ganske lang tid. Nylig kommer noen av min innkommende e-post som et tekstvedlegg i stedet for den vanlige e-postadressen. (E-posten kommer, og jeg ma da klikke pa vedlegget for a lese hva personen sendte meg) Hver gang sier avsenderen at de sendte e-posten pa vanlig mate. Dette skjer bare med tre av mine kontakter, men det er et nytt problem. Hvis jeg sjekker e-posten min pa internett i stedet for gjennom Outoook, kommer e-posten pa vanlig mate. Haper dette er fornuftig og hap, sa vet du hvordan du stopper det som det er mo.

Hei, jeg jobber med Windows CE 5.0 og jeg har folgende problem: Jeg setter inn en USB-lagringsenhet i USB-porten, og jeg prover a kopiere en stor fil (ca. 5 MB) fra NAND Flash til USB-lagringsenhet. Kopien startet, men noen ganger slutter den ikke. OS viser ikke en kopieringsfeil, men jeg ser at filen ikke finnes pa USB-lagringsplassen. Dette problemet finnes ikke med sma filer (omtrent KB). Noen ide eller forslag? Takk pa forhand, Paolo – Paolo Patierno Embedded Software Engineer & gt; Noen ide eller forslag? Hei Paolo, Bruker USB-stasjonen.

Jeg er ny for a utmerke seg og selvl rt, sa v r med meg. Jeg har importert en tekstfil med ca 250 poster i Excel 2003 med et av feltene som er en dato i formatet dd / mm / aaaa – aret gar fra 1600 til 2005, sa det ma v re fire sifre. Hva er den enkleste maten a fa feltet til i en struktur der jeg kan sortere postene i datasekvens? Hei Excel kan ikke handtere datoer tidligere enn 1900 uten addins. Se http://j-walk.com/ss/excel/files/xdate.htm for en. Sa du kan ha noen virkelige datoer og litt date-lookalike-tekst i filen din. De vil fore til problemer.

Nar jeg velger forhandsvisningsalternativet, ser jeg ikke hele siden min. . . bare om 3/4 ned ?? HJELP!! Min versjon av Publisher har ikke en «Forhandsvisning av forhandsvisning» men over en dag eller to vil du sannsynligvis fa svar fra en av MVPene. – Don «Kan skyggen din bli funnet pa lykkelige steder.» (Native North American) «LINK GIRL» & lt; LINK [email protected]> skrev i meldings nyheter: [email protected] & Gt; Nar jeg velger forhandsvisningsalternativet, ser jeg ikke hele siden min. . . & Gt; bare & gt; ca 3/4 ned ?? .

Jeg forstar at a lage faner / band i Word 2010 er mye enklere enn i Word 2007. Er de bakoverkompatible fra Word 2010 til Word 2007? .

Alle bruker 2010 RC i et produksjonsmiljo? Jeg har lagt det pa en VM for a se pa det, og det ville v re fint a bruke det i produksjon. Mitt nummer 1 grunn til a oppgradere & gt; & gt; & gt; Kan deaktivere Daily Tape Backups for lordag og sondag Hva er arsaken til oppgraderingen? Hvordan fungerer det for deg? Ja. 6 beskyttelsesgrupper, 10 servere, 20 vms pa en 6 node hyper-v-kluster med csv. Kjorer bra. Noen quirks her og der, men generelt bra. Langt fra var siste backup losning. Jeg satte det i utgangspunktet og glemte det. Sjekk det nar jeg kommer inn pa kontoret om morgenen. .

Jeg har en dialog hvis stil jeg skifter frem og tilbake hvis brukeren ringer en funksjon. Spesielt legger jeg til eller fjerner DS_MODALFRAME-stilen. Dialogen er opprettet UTEN denne stilen er aktivert. Problemet mitt er at nar jeg legger til DS_MODALFRAME-stilen i dialogboksen, hvis jeg bytter vekk fra den og deretter tilbake til den, far jeg en en pikselbredde linje av gobbledygook overst i dialogboksen. Linjen overst viser innholdet i det vinduet som var der da jeg byttet bort. Med andre ord, gjor ikke vinduet ommaling av denne linjen nar jeg bruker DS_MODALFRAME-stilen. Kan noen fortelle meg hva jeg trenger.

Vet noen om en DCM-pakke er tilgjengelig for DPM 2007 og DPM 2010? Hvis du er ute etter System Center konfigurasjonshandteringspakke for DPM 2007 og DPM 2010, er de tilgjengelige for DPM helseovervaking. Hvis du vil ha DPM 2010 Management pakke, vennligst send meg en e-post pa praveend-at-microsoft-dot-com. Det n rmeste svaret pa DCM-pakken for DPM ville v re DPMs retningslinjer for beste praksisanalysator som kan lastes ned fra DPM-nettsteder. Takk, Praveen D [MSFT] Dette innlegget er gitt «AS IS» uten garantier, og gir ingen rettigheter. «John H» & Lt; JohnH @ di.

Kj re eksperter, jeg har et sporsmal om datagenerering: Hvis jeg legger inn 1-Jun-04 i celle B1, vil jeg gjerne at den automatisk skal vise 1-jul-04 i celle C1. Hvis 1 legger inn 30-Jun-04 i celle B2, vil den automatisk vise 31-Jul-04 i celle C2. noen formel kan gjore det? Takk pa forhand ! Hei C1: = DATO (AR (B1), MANED (B1) +1,1) C2: = DATO (AR (B2), MANED (B2) +2,0) Valgfri B2 formel (for automatisk «siste B1 maned «): = DATO (AR (B1), MANED (B1) +1,0) – HTH. Beste onsker Harald Oppfolging til nyhetsgruppe bare v r vennlig & quot; m & m & quot; & Lt; m & Co. [email protected]> skrev jeg meldings nyheter: [email protected]

Vi opplever problemer med Visual Basic-makroer under Powerpoint Disse makroene er utviklet med Powerpoint 2003 og VBA 6.1. Nar det utfores med dette miljoet, er det ikke noe problem. Problemet er nar vi utforer dem pa Powerpoint 2007 og VBA 6.1 eller 6.3. Noen ide for a fikse dette kompabilitetsproblemet? Utdrag av VBA-kode og feilkode: ActiveWindow.Close ActiveWindow.View.Paste VBA-feil 80048240 pa View.Paste View (ukjent medlem): Ugyldig foresporsel. Utklippstavlen er tom eller inneholder data som kanskje ikke limes inn her, jeg har provd a bruke det som er anbefalt.

Hei der, i vart DPM-oppsett har vi opprettet et filter for a deaktivere helgen sikkerhetskopiering. Det fungerte bra til et par uker en tur. Na nar vi onsker a endre datoen i filteret, krasjer DPM-konsollen. Har noen en losning pa dette problemet? Witch errlog skal vi feilsoke Hilsen, MihaiM Hei MihaiM, Du kan se pa feilloggene for brukergrensesnittet pa: DPM Installer plassering \ temp. Lim inn feilloggene utdrag om unntak her eller send feilloggene til MUKULS [AT] MICROSOFT [DOT] COM – Takk og hilsen Mukul Denne innleggingen er gitt «AS IS &.

Etter at jeg nylig har byttet fra Visual C ++ 6 til 7, la jeg merke til at ressurseditoren na liker a plassere DS_FIXEDSYS-bitt i skriftstiler i .rc-filene (kanskje dette er bare en innstilling pa min maskin skjont?). Uansett, pa mine eiendomssider som na inneholder DS_FIXEDSYS-biten, la jeg merke til at i 120 dpi-innstilling, blir justeringen slatt opp. Nar jeg fjerner biten, er justeringen bra. Vet noen hvorfor det skjer (jeg kjorer WinXP pro)? Takk. .

Jeg starter pa nytt IIS Admin Service hver gang for a lose dette problemet. Men det skjer igjen og igjen. Hva er problemet? Hva jeg ma gjore? Jeg administrerer Exchange Server 2003 pa Windows Server 2003. Er du oppmerksom pa denne artikkelen: http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=810371? & Quot; cfgret & quot; & Lt; [email protected]> skrev i meldingsnyheter: [email protected] & gt; Jeg starter omstart IIS Admin Service hver gang for a lose dette problemet. Men det & gt; skjer igjen og igjen. Hva er problemet? Hva jeg ma gjore? Jeg administrerer Exchange Server 2003 pa Windows s.

Hvor finner jeg bygge nummeret til min versjon av WLM 2011? Belay den foresporselen. Funnet det! & Quot; bobster & quot; skrev i meldingsnyheter: [email protected] Hvor finner jeg bygge nummeret til min versjon av WLM 2011? .

Jeg lager en kvartalsrapport for min klient som viser hvor mye tid nesten 100 enkelte ansatte jobbet pa klientens prosjekter i det kvartalet. I rapporten gir jeg brutto antall timer pluss konvertere disse timene til en FTE (heltid tilsvarende) ved a dele brutto timer med 450 (150 timer per maned x 3). For enkelhetens skyld ringer jeg til ett desimalt antall FTE-belop for hver ansatt, men nar jeg gjor dette, er det noen medarbeidere hvis timer i kvartalet er sa lave at de fremstar som 0 FTE. For disse tilfellene vil jeg ta FTE belopet ut til en annen deci.

Hei, jeg bruker et nytt bildekontroll ID: IDC_DRAWINGWINDOW Type: Rektangul r Farge: Hvit I ressourcevisningen. Nar en kjorer programmet, er rektangelet svart! Hvordan kan jeg bytte det til hvitt? I ressursvisningen er rektangelet hvit. I .rc har jeg CONTROL «,» IDC_DRAWINGWINDOW, «Static», SS_WHITERECT, 139,28,162,190 Den andre referansen jeg har i mitt program for denne IDC er: i * dlg.cpp void CTestDlg :: DoDataExchange (CDataExchange * pDX)

Jeg har en pasientsporing der jeg er begrenset til formateringsendringene jeg kan gjore (sjefen liker det HANS mate). Jeg har 5 rader som alltid ma ses nar jeg filtrerer (sortere som overskrifter «Inpatient, Poliklinisk, Evakuert, Returnert to Duty, etc»). Dataene gar fra kolonne A til K. Jeg har provd a sla sammen radene (A7: K7), men det virker ikke. Hva fungerte arbeidet med a sla dem og bare sette en «.» i hvit skrift, men sa er ikke overskriften sentrert. Jeg filtrerer etter ikke-blanks. Er det en mate a holde topptekstene sentrert og viser ogsa nar jeg filtrerer? Dette er litt c.

Jeg hadde penger 2003 installert av en OEM (gateway), men da jeg oppgraderte til Money 2004, kjopte jeg programvaren via MasterCard fra Microsoft og lastet ned den fra deres nettsted. Jeg mistet senere harddisken og pengene i 2004. Jeg hadde ingen disk kopi – jeg vet ikke om de skulle sende meg en eller ikke. Na, nar jeg prover a snakke med MS Money-siden for a prove a forklare problemet, og nar jeg gir dem mitt produktnummer for Money 2003, kan jeg ikke komme inn og jeg refererer til Gateway. Jeg har sendt flere e-poster til MS-kundeservice for a prove a fa kontakt, men de vant ikke. Gjor .

Jeg har kjopt en ny maskin med Windows 7, installert Windows 2003, men fant at den ikke inkluderte «Granitt» skriv skrift som jeg trenger. Jeg gjorde noe pa nettet, funnet en kilde, og lastet ned og installert Granitt. Det viser na i min Windows-fontliste, viser i min skriftliste i Word-dokumenter – men vant ikke i et dokument nar jeg lager noen type granitt. Det viser bare tomme mellomrom, og vant ikke a skrive ut til min skriver eller som en PDF heller. Men hvis jeg endrer skriveralternativet til Microsoft XPS-dokumentet skriveren (eller faksen, for den saks skyld)